Contact us

La fiecare comandă primești CADOU un medalion din plante pentru ceai
Coșul de cumpărături
0,00 lei

Hai la mine acasă Seva Sana Retreat

Despre retreat

-Oaza de liniște dintr-un colț de rai-

Hai la o altfel de experiență, nu doar o simplă cazare.  Seva Sana Retreat  este un concept care dorește să-ți fie ghid în a te redescoperi. Și cel mai bine o poți face în mijlocul naturii, unde să te rupi de rutină, de monotonie și te reconectezi cu energia Pământului.

Te invit la mine acasă să experimentezi lumea așa cum o văd eu, simplu, în natură. Să descoperi magia care stă în tine, să te reinventezi și să ajungi să te cunoști un pic mai bine. 

Vei fi cazat în Căsuța cu plante, care are trei camere, fiecare cu o tematică. Apoi te invit să te lași purtat într-o experiență unică, cu scopul de a te ajuta să te regăsești.

Îți propun o mâncare diferită, altfel de cât ești obișnuit. Hai să vezi ce poți să faci cu multe plante și legume și cât de gustos și bune pot fi toate.

Mai mult decât atât, îți voi arăta cum poți să trăiești în armonie cu tot ceea ce te înconjoară. Sunt sigură că foarte mulți dintre voi știți și cunoașteți plantele medicinale, însă eu îmi doresc să ajungi să le cunoști la un nivel mai profund.

Să le redescoperi, să înveți să le folosești zilnic pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață. Iar acest aspect nu se referă doar la partea fizică. Hai să descoperi cum pot plantele să te sprijine la nivel emoțional.

Seva Sana Retreat este despre TINE. Hai la mine acasă și, preț de câteva zile, te invit să te lași ghidat înapoi în timp, la acele locuri, timpuri și spații care au creat acele frici, limitări și dezechilibre care nu-ți dau voie să te bucuri de viață. . Să înțelegi de ce se întâmplă unele lucruri în viața ta, să devii mai conștient de gândurile tale, de programele tale subconștiente și cum să le schimbi. 

DSC_6013 (Medium)

Seva Sana Retreat este mai mult decât o simplă cazare. E experiență, în sine, prin care vei descoperi ce înseamnă viața pe modul ”slow”.

Seva Sana Retreat este un concept care dorește să-ți fie ghid în a te redescoperi. Și cel mai bine o poți face în mijlocul naturii, unde te deconectezi și te reconectezi cu energia Pământului.

Unde? Într-un colț de rai, cum ne place nouă să spunem, în Ardud-Vii, la aproximativ 20 de kilometri de agitația orașului Satu Mare, în mijlocul naturii. Este o zona retrasă, înconjurată de dealurile de poveste ale Codrului, o regiune istorică situată pe teritoriile județelor Satu Mare și Maramureș.

Să începi să spargi zidul care te blochează în evoluția ta. Te voi purta prin mai multe terapii, stări, exerciții. Îți voi arăta că se poate și altfel. Hai să cunoști  fitoterapia, aromaterapia, medicina germanică, theta healing, autovindecarea și autocunoașterea.

Te invit să duci cu tine cunoașterea dobândită aici și care să te ajute în viața de zi cu zi.

Alege-te pe tine. Fii tu cel mai important și oferă-ți un alt fel de cadou. Și indiferent că vii cu persoana iubita sau cu întreaga familie, eu te aștept cu drag și cu recunoștință. 

Pe scurt:

Hai la mine acasă.

Nu ai nevoie de nimic altceva.  Ba mai mult, te invit să înveți rețete noi, să gătim împreună. Să înveți despre plantele medicinale, să vezi cum se obțin produsele Seva Sana, în micul meu laborator. Să practici meditația, exercițiile energetice, să înveți cum poți să-ți testezi convingerile din subconștient, să descoperi cauzele emoționale ale problemelor de sănătate. Să te bucuri de natură, la un alt nivel.

Casuța cu plante dispune de trei camere, o baie comună, o terasă spațioasă și o bucătarie proprie. În exterior, există mai multe terase, zone de relaxare, ciubăr, zonă de grătare, un spațiu destinat serilor în care vom descoperi mai multe despre cine suntem noi și conexiune wi-fi.

Camere 2
Camere 2
Ioana Facilitati-min

Tarife de cazare

-Cât costă să vii la noi-
Tarife 2

Experiența Seva Sana costă 1200 lei/ cuplu.

Program: 

Prima zi – vineri

Masa de bun venit. Hai să ne cunoaștem mai bine.

Sâmbătă – a doua zi

Dimineata, la ora 8, meditația de dimineață, urmată de exerciții de energetice.

Micul dejun

Program liber. Ai posibilitatea să descoperi zona, să mergi la o plimbare în natură, să te relaxezi în hamac, să te bucuri de o baie în ciubăr sau pur și simplu să citești o carte.

Prânz –  te invit să descoperi și să înveți rețele culinare noi.

O meditație ghidată prin intermediul căreia ai prilejul să experimentezi reconectarea cu tine, așa cum n-ai mai făcut-o până acum.

Cină

 Apoi te invit să vorbim despre tine. Despre ceea ce ai tu nevoie, care sunt provocările de zi cu zi și despre cum ai dori să fie viața ta.

Duminică – a treia zi

Dimineata, la ora 8, meditația de dimineață, urmată de exerciții de energetice.

Micul dejun

Vă invit în laboratorul Seva Sana, să  descoperiți farmacia casei mele. Să creăm un ulei culinar pe care îl veți degusta ulterior. Veți învăța despre metoda presării lente la rece, ce presupune aceasta și care sunt beneficiile ei. 

Prânz – te invit să descoperi și să înveți rețele culinare noi.

Continuăm discuția începută la cină, în limita timpului disponibil.

Unde ne găsești?

Într-un colț de rai, cum ne place nouă să spunem, în Ardud-Vii, la aproximativ 20 de kilometri de agitația orașului Satu Mare, în mijlocul naturii. Este o zona retrasă, înconjurată de dealurile de poveste ale Codrului, o regiune istorică situată pe teritoriile județelor Satu Mare și Maramureș.

Locația este Ardud Vii, strada Caișilor 29.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta:
Telefon: 0740335868- Ioana Vașvari
Email: contact@sevasana.ro

Tarife 2

Fii prieten cu noi pe Facebook