Consiliere personală

Ce înseamnă consiliere personală?

Stăm de vorbă. Te ascult și te înțeleg. Sunt doar un ghid care își dorește să te facă să înțelegi că ai toate resursele să te faci bine, să te bucuri de viață.

Aplic toate terapiile complementare pe care le-am învățat, practicat și aplicat în ultimii ani.

De la fitoterapie, aromaterapie, Noua Medicină Germanică și Theta Healing, dar și alte instrumente de autovindecare și autocunoaștere.

Am hotărât să studiez acest domeniu după ce au venit pe lume copilașii noștri. Îmi doream să pot să să le ofer alternative naturale pentru a susține sănătatea fizică și emoțională.  Așa că am început să studiez fitoterapia și aromaterapia. Apoi cauzele emoționale ale bolilor și modalitatea în care funcționează subconștientul nostru.

Acum pot să identific, de fiecare data, atunci când se îmbolnăvesc, care este cauza. Iar pentru  vindecarea la nivel fizic aplic toate instrumentele pe care ni le-a lăsat Dumnezeu pe pământ: plantele – în diferite forme (uleiuri esențiale, ceaiuri, unguente, cataplasme, tincturi, condimente).

Sunt deja 5 ani de când copilașii mei n-au văzut cabinetul medicului de familie. Nu a fost nevoie. Provocările în ceea ce privește starea lor de sănătate le-am depășit prin metode naturale, dar și o atenție sporită asupra părții emoționale.

Personalitatea ta actuală a creat realitatea personală din jurul tău, numită VIAȚĂ.

Știai că modul nostru de gândire ne afectează în mare măsură viața și că gândurile noastre creează realitatea?

Avem în jur de 60-70.000 de gânduri pe zi. Dintre acestea, 90 % sunt aceleași ca în ziua precedentă. Și majoritatea lor sunt negative.

Aceleași gânduri generează întotdeauna aceleași alegeri care la rândul lor generează aceleași comportamente. Iar aceleași comportamente produc aceleași experiențe, iar aceleași experiențe trezesc aceleași emoții, iar aceleași emoții și sentimente dau naștere unui nou ciclu de gânduri identice.

Personalitatea noastră este formată din gânduri, acțiuni și sentimente.

Dacă doriți să creați o nouă realitate personală, merită să începeți să reflectați asupra gândurilor voastre și să le schimbați. Atât timp cât creierul funcționează în același fel zilnic, reproducem același nivel de gândire și programăm o semnătură definitivă la nivelul creierului, un fel de tipar.

Orice boală are la bază o emoție

Este deja demonstrat că ne îmbolnăvim din cauza emoțiilor negative, a stresului, a grijilor. 

Corpul nostru reacționează din punct de vedere biologic la fiecare traumă. Corpul nostru ne poate spune, dacă îl ascultăm, care sunt convingerile care ne limitează, care ne îmbolnăvesc.

Fiecare dintre noi este unic. Și reacționăm diferit la evenimentele exterioare. Tocmai de aceea cred că merită analizate toate aspectele vieții care au pus oarecum amprenta asupra noastră, iar odată conștientizate, este mult mai rapidă vindecarea.

Atunci când lucrez cu o persoană, îmi doresc să aflu care sunt acele aspecte din viață cu care încă nu a făcut pace, care o tulbură, care încă mocnește în interiorul ei. Așa aflu cauza emoțională care a cauzat mai apoi probleme de sănătate. Iar odată înțelese și acceptate, vindecarea vine mai ușor.

Să lucrezi cu tine nu este ușor. Este incomod. Subconștientul nu dorește să treacă încă o dată prin aceeași experiență. Însă merită. Pentru că acele traume se acumulează în timp, iar la un moment dat ajungem să ne îmbolnăvim.

Detalii suplimentare

Pentru mai multe informații:

IOANA VAȘVARI – terapeut holistic

Telefon: 0740335868

Email: contact@sevasana.ro

200 lei / ședință