Seminarii - Magia Plantelor

Seva Sana Retreat, Satu Mare

Ioana Vașvari
Fondator Seva Sana Retreat

Despre seminarii

Aromele pot să ne inspire, să ne stimuleze și să ne încânte. Dar pot, de asemenea, să ne susțină corpul în vindecare.

Nu exista nicio îndoială că relaxarea minții și eliberarea de stres sunt de o importanță majoră  în orice proces de vindecare.

Te invit sa descoperi, alături de mine, LUMEA PLANTELOR. Metode, rețete, combinații de plante și uleiuri esențiale  pe care le poți folosi cu succes atunci când întâmpini o problemă de sănătate.

Sunt un veșnic student. Îmi place să învăț continuu. Experiența personală mi-a  arătat că putem să ne folosim de plantele medicinale, în toate formele lor.  Îmi tratez copiii exclusiv cu plante medicinale. Au trecut ani buni de când n-am fost nevoită să apelez la medici și sunt foarte recunoscătoare pentru acest lucru.

Am început să studiez aromaterapia și fitoterapia tocmai din dorința de a găsi soluții naturale pentru  copilașii mei, în provocările lor de zi cu zi. 

Fie că a fost vorba de situații emoționale ori fizice, am ales de fiecare dată plantele medicinale. O pură pasiune s-a transformat mai apoi într-o practică zilnică, iar acum am ajuns să am propria mea “farmacie”.

Am evadat în natură, aici unde pot fi mai aproape de darul incredibil pe care PĂMÂNTUL poate să ni-l ofere. Îmi îngrijesc plantele zi de zi și le urmăresc evoluția cu mult entuziasm și drag.. 

Magia plantelor este un workshop în care vei învăța despre plantele medicinale, uleiuri esențiale, prepararea lor sub diverse forme (macerare, tincturi, amestecuri de uleiuri, infuzii, decoct, cataplasme.)

Care sunt seminariile disponibile?

Este un modul în care vei învăța cum să prepari și să folosești remedii din plante pentru combaterea afecțiunilor comune. Cum să fie administrate cu înțelepciune  pentru ca ele să lucreze în armonie cu corpul copilașilor noștri.

Vă voi arăta că se poate și fără medicamente. Experiența proprie este cel mai bun exemplu. La început de drum în aromaterapie și fitoterapie aveam și eu o mică teamă cu privire la reușită, însă folosind constant plantele, am prins încredere.

Vă voi recomanda combinații de plante și uleiuri esențiale pentru răceală și gripă, constipație și diaree, dureri de cap, de dinți, rău de mașină, insomnii, laringită, dermatită, iar lista poate continua.

Vino să descoperi o altă modalitate de a susține sănătatea copilului tău.

Durată: 3 ore

Cost: 175 lei

Ce este inclus in cost:

  • O combinație de uleiuri pentru febră sau răceală și gripă, tip roll-on
  • Un medalion din plante pentru ceai
  • Preparatele casei, din livada proprie
Cumpără bilet de aici

Veți afla care sunt cele mai importante și de nelipsit plante, care să vă sprijine și să vă susțină echilibrul și sănătatea  fizică, emoțională și spirituală.

Vom discuta despre metode de vindecare naturale în afecțiuni specifice doar femeilor. Acestea vor fi  explicate și prin prisma medicinii germanice și emoțiile care stau la baza acestor afecțiuni fizice.

Veți primi câteva instrumente de autovindecare și autocunoaștere care vă vor ajuta în viața de zi cu zi. 

Vom discuta despre infecțiile tractului urinar, infecții vaginale, oboseala cronică, sindromul colonului iritabil, bufeurile, dar și despre depresie, gândirea negativistă, imaginea de sine deficitară, sentimentul de vinovăție.

Durată: 3 ore

Cost: 175 lei

Ce este inclus in cost: 

  • 3 medalioane din plante pentru ceai
  • O combinație de uleiuri esențiale, un roll-on, pentru echilibru emoțional
  • Preparatele casei, din livada proprie

Știi care sunt acele plante medicinale, aromatice care aduc un plus de sănătate, dau gust și sunt un beneficiu pentru noi toți? Veți învăța specific despre proprietăți, despre toate acele minerale, vitamine, nutrienți care sunt indispensabili sănătății noastre.

Veți învăța o sumedenie de rețete noi, gustoase și sănătoase. Importanța mirosului, acel simț fundamental care ne ghidează să ne bucurăm de viață, să ne alegem hrana în siguranță.

Vă voi împărtăși rețete gustoase și sănătoase, hrănitoare, de origine vegetală. 

Durată: 3 ore

Cost: 235 lei

Ce este inclus in cost: 

  • Un prânz sănătos
  • Un condiment
  • Un medalion din plante
  • Degustare uleiurilor Seva Sana, cu pâine proaspătă, rețeta casei

Galerie foto

Cum mă înscriu?

Pentru a te înscrie trebuie să achiziționezi un bilet online pentru seminarul la care vrei să participi.

Biletele plătite cu cardul sunt confirmate automat iar cele pentru care se optează plata în locație vor fi confirmate telefonic după plasarea comenzii în funcție de locurile rămase disponibile.

Datele noastre de contact pentru informatii suplimentare sunt:

Ioana Vașvari

Telefon: 0740 335 868

E-mail: contact@sevasana.ro