Contact us

La fiecare comandă primești CADOU un medalion din plante pentru ceai
Coșul de cumpărături
0,00 lei

Showing all 14 results

Cremă facială pentru îngrijire și regenerare 30g

60,00 lei

Datorită ingredientelor 100% naturale și organice, dar și a modalității de obținere, crema facială are proprietăți antioxidante și accelerează procesul de vindecare a leziunilor.

Cremă facială pentru luminozitate în profunzime 30g

80,00 lei

Datorită ingredientelor 100% naturale și organice, dar și a modalității de obținere, crema facială regenerează vizibil aspectul pielii, curățând-o în profunzime.

Turtiță pentru baie terapeutică cu gălbenele

50,00 lei

Răsfat și relaxare, pentru un corp agitat, cu flori de aur, gălbenele,lavandă, semințe de susan și fulgi de cocos.

Turtiță pentru baie terapeutică cu mușețel

50,00 lei

Răsfat și relaxare, pentru un corp agitat, cu flori de aur, gălbenele,lavandă, semințe de susan și fulgi de cocos.

Ulei de măsline aromatizat cu busuioc

50,00 lei

Busuiocul, denumit și „Regele mirodenilor” este o sursă importantă de minerale (fie, potasiu,magneziu, fosfor), dar și de vitamine, precum calciul, vitamina A, vitamina B6, vitamina C. Are un efect antioxidant, antiviral și antimicrobian. 

Ulei de măsline aromatizat cu leurdă

60,00 lei

Leurda sau usturoiul sălbatic, așa cum mai este ea cunoscută, este o plantă medicinală cu beneficii extraordinare pentru organismul nostru.

Ulei de migdale aromatizat cu cimbrișor sălbatic – 250 ml

70,00 lei

Pentru că este o plantă extraordinară, cu proprietăți curative complexe, am ales să-l aromatizăm cu uleiul de migdale dulci. Cimbrișorul este bogat în uleiuri volatile, taninuri, substanțe amare, acizi organici, flavone.

Ulei de migdale dulci aromatizat cu busuioc – 250 ml

70,00 lei

Cândva, busuiocul a fost folosit ca și ingredient de bază în prepararea alifiilor pentru familiile regale. Are rezultate cosmetice foarte bune. Folosiți-l pentru masarea pielii și veți observa luminozitatea și strălucirea pe care o oferă. Este un ulei care tonifică cel mai mare organ al corpului.

Ulei de migdale dulci aromatizat cu gălbenele – 250 ml

70,00 lei

Uleiul de migdale dulci este perfect pentru pielea sensibilă, acesta fiind un hidratant natural, antibacterian, antiinflamator, antioxidant, analgezic și cicatrizant.

Ulei de migdale dulci aromatizat cu lavandă – 250 ml

70,00 lei

Uleiul de migdale este foarte emolient și potrivit pentru tenurile uscate, cu probleme, acneice. Lasă pielea hranită și vibrantă , realizând o barieră de protecție, reținând apa în țesutul cutanat.

Ulei de migdale dulci aromatizat cu mentă – 250 ml

70,00 lei

Menta reînnoieste , reîmprospatează și energizează fără să golească sau să epuizeze rezervele de energie.
Este ca o „explozie de energie verde” care te binedispune instant.

Ulei de migdale dulci aromatizat cu roiniță – 250 ml

70,00 lei

Cui nu-i place roinița? Este o plantă delicioasă și eficientă. Ea este considerată „regină pentru creier”, întărind memoria și alungând cu forță melancolia din trup.

Ulei de migdale dulci aromatizat cu salvie – 250 ml

70,00 lei

Salvia este un leac remarcabil, la fel de valoros în dulapul de „medicamente” precum și în bucătărie. Este o plantă excelentă pentru refacerea vitalității și a puterii după o boală îndelungată. Folosit extern este cicatrizant puternic, ajută în refacerea pigmentației normale ale pielii.

Ulei de migdale dulci aromatizat cu sunătoare – 250 ml

70,00 lei

Acest ulei, de un roșu intens, preparat din flori de sunătoare, este utilizat de secole ca măsura de prim ajutor pentru arsuri, vânătăi, dar și alte traume ale pielii.

Fii prieten cu noi pe Facebook